You Should Know yangın kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Demetevler mahallesinde mevcut hizmetletmeme İtfaaiye müfredatına münasip şekilde yangın cıkış kapısı strüktürlması gerekmektedir.

Isıevet dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından dolayıdır. İmalat öbür kapı imalatları kadar değildir. özen edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına bağlamlı olarak birkaç farklı koruma seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin iyi izin olmadan haricen heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabilinden) mevcuttur.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Yangın kapıları yalnız acil durumlarda binadan kaçışı çıkarmak değil, aynı zamanda yangın kabil durumlarda koruyucudurlar. Çelik sac levha kabilinden yangına dayanıklı malzemelerden üretilen bu kapılar özelliklerine bakılırsa yanmadan 120 dakikaya denli dayanabilirler. Tütün sızdırmayan yangın kapısı zehirlenmelerin önüne geçer. Müstacel çıkış kapıları olarak da anılan bu kapıların kullanımı hemen vakit kaybetmeden her binada zorunludur. Dayanıklılığı sebebiyle yangının yayılmasını belli bir süre engelleme özelliği olan yangın bapları itfaiyenin vusul süresine kadar hengâm kazanmanızı sağlar.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

İnsanların şişko olarak yasevimliıkları ve bulundukları tüm örgülarda yangına karşı önlemlerin düzenınması zorunludur ve ısı, alaz kabil yangın faktörlerinin insanların bulunduğu ortama geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından etkili kalite, metanet, %100 projeye harmoni ve uygun yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve metanet yürekin tercih edilir.

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden pıtrakışıklık konstrüksiyonyor. Bir bile panik amerikan barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangın kapısı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir emniyet önlemidir. Alelumum yangın merdivenlerinde, evgin çıkış noktalarında yahut yangınla savaşım ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın esnasında alevlerin ve esrarın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Yangın ve evgin yer anlamış Yangın Çıkış Kapısı olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da söylem edilen bu sektör temelı modellerde alışılagelen kapı koluna mümasil. 

FEZA Mekanizma Odası Yangın Kapısı: Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yüzı nöbet otomasyon sistemlerine oranlı aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın bapları camlı kabil.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya yangın kapısı tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçün nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması yapılabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış Yangın kapısı istanbul ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Report this wiki page